ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

arthead6

 

Στόχος μας είναι η εξέλιξη...

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Με στόχο τις μοναδικές κατασκευές, κάθε μέρα δημιουργούμε κάτι πρωτοποριακό. Εμπνεόμαστε από σχήματα φυσικά και αντλούμε ιδέες από το αστικό τοπίο και όχι μόνο.

Σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε τη σύγχρονη αισθητική με την χρηστικότητα, κατασκευάζοντας εγκαταστάσεις στέγασης υπαίθριων χώρων, αίθρια, τέντες και συστήματα σκίασης. Η ευελιξία και πολυμορφικότητα των κατασκευών μας τους προσδίδει μοναδικά χαρακτηριστικά καθώς εξυπηρετούν δημόσιους χώρους κάθε χρήσης αλλά και κατοικίες.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Στην "Γκίνης Χαράλαμπος" δημιουργούμε κοιτάζοντας μπροστά, χρησιμοποιώντας προηγμένα δομικά υλικά κατασκευών. Ξεφεύγοντας από το σκυρόδεμα, τα νέα πολυμερή υλικά κατασκευών συνδυαζόμενα με μέταλλο χρησιμοποιούνται για να δώσουν υπόσταση σε κατασκευές που στο παρελθόν θα ήταν ανέφικτο να δομηθούν.

Ερευνούμε και χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής αντοχής όπως ινοπλισμένα πολυμερή, αρχιτεκτονικές μεμβράνες και διάφορα κράμματα μετάλλων που μειώνουν το βάρος της κατασκευής και της προσδίδουν αυξημένη δομική αντοχή.

ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ

Ανάμεσα στις πολλές πηγές της έμπνευσης μας, συγκαταλέγονται μεγάλα έργα που κατασκευάζονται σε διάφορα μέρη του κόσμου. Διεκδικώντας την θέση μας στην πρώτη γραμμή των εξελιγμένων και πρωτοποριακών κατασκευών, παρακολουθούμε αδιάκοπα τις εξελίξεις. Παρακάτω συγκεντρώσαμε φωτογραφικό υλικό από κατασκευές άλλων δημιουργών που μας ενέπνευσαν.

 

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: Αρχική ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Συστήματα Σκίασης

Η κατάλληλη τέντα θα σας προσφέρει απτελεσματική σκίαση και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Μελετάμε το χώρο σας και διαμορφώνουμε το σύστημα σκίασης που καλύπτει τις ανάγκες σας...

Περισσότερα...

Στέγαση Υπαίθριων Χώρων

Στεγάστε αποτελεσματικά υπαίθριους ή ημιυπαίθριους χώρους με σύγχρονα συστήματα αιθρίων που προσφέρουν υψηλή αισθητική και αποτελεσματική μόνωση. Κατασκευάζουμε λύσεις για κάθε χώρο...

Περισσότερα...

Δείτε τα έργα μας!

Τα έργα μας περιλαμβάνουν αίθρια, συστήματα σκίασης, αρχιτεκτονικές κατασκευές και πέργκολες σε κατοικίες και σε επαγγελματικά κτίρια. Δείτε φωτογραφίες των πιο γνωστών μας έργων...

Έκθεση φωτογραφιών...

Διαδώστε το!