ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

artheadmain

CORIALA ΑΡΙΑΔΝΗ

Έχουμε ταυτιστεί με τις ολοκληρωμένες κατασκευές και τις πολυμορφικές εφαρμογές στα αίθρια και τα συστήματα σκίασης. Εδώ και 30 χρόνια δίνουμε λύσεις σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας πρωτοποριακά συστήματα αιθρίων και αρχιτεκτονικών κατασκευών. Οι λύσεις μας ξεχωρίζουν για τις καινοτομίες που ενσωματώνουν και τα σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούμε, επιτυγχάνοντας μεγάλη αντοχή και μικρό βάρος στις κατασκευές μας.

Η πολύχρονη εμπειρία, η άριστη γνώση των υλικών, η αισθητική και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός χαρακτηρίζουν κάθε εγκατάσταση της Αίθρια Coriala Αριάδνη.  Κάθε πελάτης και κάθε έργο αντιμετωπίζεται σαν μια ξεχωριστή περίπτωση και ο δικός του χώρος σαν μια νέα πρόκληση.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Η “τυποποίηση” είναι μια λέξη άγνωστη, ενώ αντίθετα η “ευελιξία” που διέπει τη εταιρεία κάνει την κάθε κατασκευή ξεχωριστή, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Κάθε Αίθριο ή Τέντα που κατασκευάζουμε είναι προσαρμοσμένη στο χώρο σας, με υλικά και μηχανισμούς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Πρωτοπορούμε συνεχώς κατασκευάζοντας σύγχρονα εφελκυόμενα συστήματα και κάνοντας χρήση συνθετικών υλικών όπως οι αρχιτεκτονικές μεμβράνες.

Την εταιρεία “Γκίνης Χαράλαμπος” διέπουν όλα αυτά τα χρόνια οι ίδιες αρχές με τις οποίες ξεκίνησε, και με τις οποίες έχει ταυτιστεί το όνομα μας:

  • Πρωτοπορία στις αρχιτεκτονικές κατασκευές
  • Η έμφαση στη λειτουργικότητα και στην εργονομία
  • Εγγυημένη αντοχή και αξιοπιστία
  • Υψηλή αισθητική των κατασκευών μας

Η υποστήριξη που παρέχουμε στον πελάτη μας δεν εξαντλείται στη φάση της μελέτης, του σχεδιασμού και της κατασκευής του εκάστοτε έργου αλλά φροντίζουμε να συνεχίζεται ενεργά και μετά την αποπεράτωση του έργου. Έτσι εξασφαλίζουμε πως οι κατασκευές μας ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει και διασφαλίζουμε την μακρόχρονη ικανοποίηση του πελάτη μας.

ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ: Αρχική Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Συστήματα Σκίασης

Η κατάλληλη τέντα θα σας προσφέρει απτελεσματική σκίαση και προστασία από τα καιρικά φαινόμενα. Μελετάμε το χώρο σας και διαμορφώνουμε το σύστημα σκίασης που καλύπτει τις ανάγκες σας...

Περισσότερα...

Στέγαση Υπαίθριων Χώρων

Στεγάστε αποτελεσματικά υπαίθριους ή ημιυπαίθριους χώρους με σύγχρονα συστήματα αιθρίων που προσφέρουν υψηλή αισθητική και αποτελεσματική μόνωση. Κατασκευάζουμε λύσεις για κάθε χώρο...

Περισσότερα...

Δείτε τα έργα μας!

Τα έργα μας περιλαμβάνουν αίθρια, συστήματα σκίασης, αρχιτεκτονικές κατασκευές και πέργκολες σε κατοικίες και σε επαγγελματικά κτίρια. Δείτε φωτογραφίες των πιο γνωστών μας έργων...

Έκθεση φωτογραφιών...

Διαδώστε το!